Kruunu Uutiset

Täältä löydät uutisia kruunusta ja kruunun kurssista. Näytämme uutisia, jotka koskevat kruunun kurssia ja sen käyttöä maailman ympäri. Jos sinulla on mielenkiintoisia kruunu uutisia, jotka sinun mielestä kuuluu tänne, ota yhteyttä!

Uutiset

Täältä alta löydät uutiset koskien kruunua.

 1. Kruunu laskee dollariin ja euroon nähden

  Ruotsin kruunu on laskenut arvossa Yhdysvaltain dollariin ja euroon nähden. Markkina-analyytikot ennustavat että, lasku jatkuu.

  2014 aikana kruunu on laskenut 25 prosenttia dollariin verrattuna ja ensimmäistä kertaa kesän 2010 jälkeen 1 amerikan dollari maksaa nyt vähän yli 8 Ruotsin kruunua.

  Euro-maiden heikko talouskehitys ja epävarmuus siitä, pysyykö Kreikka Eurossa vaikuttaa negatiivisesti Kruunun kurssiin dollariin nähden.

  2014 aikana kruunun kurssi myös laskee euroon nähden. Nyt kruunun arvo on 9,54 kr / euro ja se on laskenut 7 prosenttia 2014-alusta lähtien.


 2. Uusi Kruununkurssi.com

  Uudistettu Kruununkurssi.com auttaa sinua löytämään tämänhetkisen kruunun kurssin, nopeasti ja helposti. Haluatko nähdä kruunun kurssin, tai lukea mielenkiintoisia tietoja kruunusta? Kruununkurssi.com auttaa sinua.